På vilket sätt gör det läkarens problem mindre relevant??

För övrigt undrar jag på vilket sätt de problem överläkaren Jörg Teichert råkat ut för på grund av alliansens politik blir mindre för att han ställer upp på en presskonferens med Socialdemokraterna?

Såvitt jag förstår är han inte ens medlem i Socialdemokraterna utan ställer upp för att han är upprörd över de problem han drabbats av. Så gör det faktum att han vill ändra reglerna honom mindre trovärdig eller hans problem mindre?

Jag inser att Reinfeldt försöker vrida debatten till att handla om något annat än att han inte hade något svar till Teichert utan tvärtom påtalade hur nöjd han var över reglerna. Men varför ska media köpa att Reinfeldt försöker komma undan på det här sättet??

Johan har en relevant fråga om detta. Nu får man väl utgå ifrån att media ger lika stort utrymme åt att Villaägarna tydligen lurat SVT att låta Gustaf Holmius ordförande för Villaägarnas Riksförbund i Solna ställa frågor om fastighetsskatten till Mona Sahlin i egenskap av ”vanlig pensionär”.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Länkar: DN, AB, Expressen, AlliansfrittSverige, Peter Andersson, Netroots