Tack för alla insatser i valrörelsen!

Jag, Mona Sahlin och Jan Eliasson träffade byggettan i regn. Mona fick hålla paraplyet för att jag skulle kunna prata. En bra bild av ett parti som är ivriga, vill förändra och inte ger sig i första taget.

Nu har vallokalerna stängt. Om några timmar vet vi valresultatet.

Jag vill som kandidat tacka alla som arbetat med min personvalskampanj och för en socialdemokratisk valseger i Europavalet 2009.

Tack!!!

En personvalskampanj är ingen enmansshow, även om det kan se ut så utifrån. ”Kryssa Åsa 2009” bygger på mängder av hårt arbete från hundratals människor runt om i Sverige.

Vi har bedrivit personvalskampanjen på ett positivt sätt med ett tydligt budskap. Jag tycker vi kan vara stolta över vårt tonläge och över våra insatser. Jag tror vi har gjort skillnad för valresultatet.

Jag upplever dessutom att vi har fått ett bra gensvar och jag tror även vår kampanj lyft klimat- och miljöfrågorna inom det socialdemokratiska partiet.

Personkryssen kommer inte att vara färdigräknade förrän på onsdag så det är först då jag vet om just jag blivit vald. Räkningen av personrösterna påbörjas imorgon bitti.

Det blir några spännande dagar till.

Tack än en gång för alla insatser i valrörelsen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,