Det blir jämnt och varje röst är viktig

Dörrknackning är en bra metod att nå människor. Det finns inga säkra platser så det är viktigt att nå så många som möjligt.
Dörrknackning är en bra metod att nå människor. Det finns inga säkra platser så det är viktifgt att nå så många som möjligt.

Ny helg.

Nya mätningar. Och det fortsätter dåligt för Moderaterna.

Problemet är att dessa mätningar riskerar skapa en falsk trygghet. Vid förra EU-valet skedde dramatiska förändringar sista veckan. Junilistan gick från ingenstans till tredje största parti. Vi föll dramatiskt sista dagarna.

Valet kommer att bli jämnt. Vi behöver varje röst vi kan få. När slutspurten nu drar igång måste vi se till att vå varenda person vi överhuvudtaget kan få på fötter och ut och kampanja.

Själv är jag idag i Gislaved.

Solen skiner och det är mycket folk. Hitills har den förtida röstningen slagit alla rekord och jag försöker uppmana så många som möjligt att rösta så snart de kan.

Det finns inga säkra platser, det finns inga säkra mandat. Varje röst på socialdemokraterna och varje kryss på mig avgör valutgången. Och det avgör hur politiken i Europaparlamentet kommer att se ut de kommande fem åren.

Om vi jobbar riktigt hårt i en vecka till så kan vi klara det.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,